Labdarúgás - Magyar Kupa

2024.08.11. 08:24

Megvan a megyeriek újabb kupaellenfele

Megtartották a labdarúgó Magyar Kupa második fordulója sorsolását. A sorozat idén nem feltétlenül a vármegyei csapatokról szól, miután az első kört az öt érintett csupán a Mezőmegyer „élte túl”.

Bakulya Mihály

Balog Krisztiánéknak még inkább oda kell majd tenniük magukat, mint a Lajosmizse ellen. Fotó: Jenei Péter

A Vármegyei II. osztályú bajnokságban érdekelt narancs-feketék a Lajosmizse búcsúztatásával harcolták ki az újbóli megmérettetés lehetőségét. Fortuna viszont ezúttal nem feltétlenül volt kegyes az utóbbi években rutinos kupaszereplővé váló megyeriek számára, mivel a sorsolás NB III.-as Hódmezővásárhellyel hozta őket össze, amely tavaly bronzérmese volt a bajnokságának.
A találkozót vélhetően augusztus 24-én szombaton játsszák le 16.30 órai kezdéssel

A Dél-keleti csoport második fordulója párosítása: Testvériség-Újpalota SE–Tiszaföldvár SE, Tiszasziget SE–Erzsébeti SMTK, 1908 SZAC Budapest–Martfűi LSE, BKV Előre–Dunaharaszti MTK, Harta SE–Jánoshalmi SE, Szolnoki MÁV FC–Monor SE, Mezőmegyer SE–Hódmezővásárhelyi FC, Dunavarsányi TE–Csepel TC, Duna SK–Tiszakécskei LC. A hivatalos játéknap augusztus 24-25.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában