Program

2024.08.24. 15:13

Sporthét kezdődik hétfőn Békéscsabán – videóval

A hétfőn kezdődő Sporthét keretében több mint negyven sportág és sportegyesület mutatkozik be Békéscsabán – közölték az önkormányzatnál.

Licska Balázs

Mintegy negyven sportág próbálható ki ingyenesen Békéscsaba főterén a Sporthét keretében. Fotó: MW

Arról, hogy mi várható a Sporthét keretében Békéscsabán augusztus utolsó hetében, a minap a Mokka stúdiójában beszélt Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, valamint Szarvas Péter polgármester – írták a város Facebook-oldalán

Ez várható a Sporthét keretében

  • Augusztus 26. és 29. között, azaz hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön minden nap 16 és 18.30 között bemutatkoznak a Szent István téren a város sportegyesületei, minden sportág ingyenesen próbálható ki, kötelezettség és kockázat nélkül. 
  • Augusztus 30-án, pénteken 9 és 13 óra között utcai kosárlabda-bemutatót tartanak a streetball-fesztiválok hangulatában.
  • Augusztus 31-én, szombaton pedig a vizes sportoké, az úszásé és a vízilabdáé lesz a főszerep az Árpád fürdőben, ahova a csabai családok kedvezményes családi jeggyel mehetnek be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában