Labdarúgás

2024.09.13. 11:26

Alkalmi gazdát kap a dobozi kispad

A vármegyei alacsonyabb szintű labdarúgó-bajnokságokban egyetlen kivétellel szombatra korlátozódik a hétvégi program, így azután a kezdési időpontok is szétszóródnak. Az egyke vasárnapi találkozó Kevermesen lesz, ahol két gólerős nyitányt produkáló együttes csap össze.

Bakulya Mihály

A második vonal Északi csoportjában a dobozi szomszédvári derbi áll fókuszban, amely nyitja a fordulót. Az edző nélkül maradó házigazdák alkalmi szakmai team vezetésével fogadják a remek rajtot vevő, újonc keresztúriakat, akik egyedüli veretlenek három mérkőzés után. A mezőny élén álló bánhegyesiek felcserélték a pályaválasztói jogot a tarcsaiakkal, ezért házon kívüli eredménnyel diktálhatják tovább a tempót.
A program. Északi csoport, 4. forduló. Szeptember 14., szombat, 13.30: Dobozi SE–Sarkadkeresztúri SE. 16.30: Köröstarcsai KSK–Magyarbánhegyesi FC, Békéscsabai MÁV SE–Csabacsűdi GYLSE, Mezőberényi LE–Csanádapácai EFC. Szabadnapos: Békésszentandrási HMSE.

Délen a hibátlanul menetelő Szabadkígyós a pont nélkül álló Battonya otthonában folytatná a megkezdett őszi sorozatát, a csorvásiak viszont a második helyen veretlenül álló lőkösiek ellen őriznék meg a makulátlan hazai mérlegüket.
A program. Déli csoport, 4. forduló. Szeptember 14., szombat, 13.30: Újkígyós FC–Eleki USE. 16.30: Csorvási SK–Lőkösháza KSK, Battonyai TK–Szabadkígyósi SZSC, Mezőmegyer SE–Végegyházi SE. Szabadnapos: Tótkomlósi TC.

A III. osztályú bajnokság Északi csoportjában a vésztői találkozó tekinthető a játéknap mérkőzésének. A másik két párban idegeneben eredményesen rajtoló együttesek fogadnak hazai közönség előtt elbukókat.
A program. Északi csoport, 2. forduló. Szeptember 14., szombat, 14.00: Békési FC II.–Okány KSK. 16.30: Vésztői TK–Sarkadi KLE, Zsadányi KSE–Bucsa SE. Szabadnapos: Kötegyáni FC.

Középen két játéknap is terítékre kerül, mivel a második kör két szabadnaposa Kardoson pótolja az előző hétről elmaradt egymás elleni csatáját. A szintén most bemutatkozó Gádoros a megyeriek otthonában igazolhatja, hogy nem véletlenül emlegetik a bajnokesélyesek közt.
A program. Közép csoport, 2. forduló. Szeptember 14., szombat, 14.00: Mezőmegyer SE II.–Gádorosi LSE. 16.30: Gerlai SE–Kamuti SK, Kardos KSK–Telekgerendási LSC (1. fordulóból).

A Déli csoportban a két medgyesi gárda párharcát követi a legnagyobb figyelem, a kupa után a bajnokságban is összecsap egymással a két szomszédvár Ott a Bodzás bizonyult jobbnak szoros csatában, mindez azonban nem jelent előnyt a bajnoki csörtéhez.
A program. Déli csoport, 2. forduló. Szeptember 14., szombat, 13.30: Medgyesbodzás SE–Medgyesegyháza SE. 16.30: Kaszaper FC–Kunágotai TE. Szeptember 15., vasárnap, 16.30: Kevermes SE–Mezőkovácsházi TE. Szabadnapos: Békéssámsoni SK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában