Asztalitenisz

2024.09.17. 14:57

Nem jutottak el a legjobb tizenhatig

Nem a Békés vármegyei fiatalokról szólt az idei U17-es asztalitenisz országos bajnokság, amelyet hétvégén Budapesten bonyolított le a sportági szövetség.

Verasztó Lajos

Szilágyi Líviának nem volt szerencsés a sorsolása. Fotó: MOATSZ

Fotó: Szilvi Hoffer

Az Ormai László Csarnokban megtartott korosztályos seregszemlén szombaton a lányok versengtek az érmekért. Szilágyi Lívia, a Békési TEAM játékosa csoportjában második lett, a főtábla első körében azonban 3:2-es vereséget szenvedett a mohácsi Somogyi Heiditől, így nem jutott a legjobb 16 közé.
Vasárnap a fiúknál a szarvasi Demeter Lehel ASE játékosai közül egyéniben Botos Marcell és Magyari Milán csoportjából nem jutott tovább. Posgay Marcell csoportmásodikként lett főtáblás, de a 32 közé jutásért 3:0-ra kikapott Harkányi Ábeltől (BVSC-Zugló). Párosban a 16 közé jutásért a Magyari Milán, Posgay Brunó duó a 16 közé kerülésért 3:1-es vereséget szenvedett a ceglédi Petrik Sebestyén, Unghváry András kettőstől. Botos Marcell a pécsi Bognár Barnabással az oldalán a 16 közé jutásért kapott ki 3:2-re az Arany Borisz, Fegyver Zsombor (KSI) duótól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában