Atlétika

2024.09.02. 10:45

Atlétikai verseny a Vandháti Atlétikai Centrumban

Országos pályaverseny helyszíne lesz kedden délután a békéscsabai Vandháti úti Atlétikai Centrum, ahol 15 órától a Kopp Kupára kerül sor. A viadalra az ország több pontjából, de még a határon túli Aradról is érkeznek atléták.

Gajdács Pál

Ritka alkalom: Karsai Gábor hazai pályán versenyezhet

A legnépesebb versenyszámnak a férfi 2000 méteres szám ígérkezik, ahol a hazaiak két válogatott futója, Karsai Gábor és Zahorán Milán is rajthoz áll, akik minden bizonnyal nagy versenyt fognak vívni a pécsi Fazekas Andrással és Fritz Lászlóval. Érdekes versenynek ígérkezik a férfi és női 100 és 300 méteres futóverseny is, melyre Steigerwald Ernő, a csabaiak korábbi, a gödöllőiek jelenlegi sprintere is hazalátogat.

Ekkor tartják meg a szenior országos bajnokság 3000 méteres akadályversenyét is, melyen a klub Eb-bronzérmes futója, Komáromi László is rajthoz áll.

Ezzel a versennyel zárul le a Békéscsabai Atlétikai Club és a Kopp Export Import Kft. 8 éves névadói partnersége, melyet egykor dr. Ferenczi Attila elnök, Tóth Sándor igazgató és a Kft. tulajdonosa, Kopp Szilárd indított el. – A Kft. több éves önzetlen támogatásával lehetőségünk nyílt egységes sportruházatok beszerzésére és programjaink színvonalának emelésére. Rendkívül hálásak vagyunk ezért – mondta Tóth Sándor a Békéscsabai AC ügyvezető igazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában