Labdarúgás - Békés Vármegyei Kupa

2024.09.12. 17:27

Kisorsolták a vármegyei kupa nyolcaddöntőit

Az MLSZ területi igazgatóságán csütörtökön kisorsolták a felnőtt és ifjúsági labdarúgó Békés Vármegyei Kupa második körének párharcait. A november végén esedékes játéknap keretében az első forduló 16 mérkőzésének továbbjutója és a 16 erőnyerő együttes csatázik összesorsolva.

Bakulya Mihály

A fehér mezes kamutiak a Kondorossal szemben folytatják. Fotó: Ifj. Gál András

Fotó: Gal Andras

A program kialakításánál az eltérő osztály és a területi egyaránt szempont volt. Érdekes párharcot sejtet a Végegyháza és a Mezőhegyes mérkőzése, az utóbbi években igazi kupacsapattá váló Mezőmegyer pedig a Füzesgyarmatot fogadja a nyolc közé jutásért esedékes találkozón.

A második forduló párosítása: Lökösháza KSK–Orosházi MTK-ULE, Kötegyáni FC–Eleki USE, Mezőkovácsházi TE–Szabadkígyósi SZSC, Medgyesbodzás SE–Tótkomlósi TC, Kamuti SK–Kondorosi TE, Végegyházi SE–Mezőhegyesi SE, Magyarbánhegyesi FC–Jamina SE, Vésztői TK–Békéscsabai MÁV SE, Köröstarcsai KSK–Szeghalmi FC, Zsadányi KSE–Újkígyós FC, Mezőberény LE–Szarvasi FC, Mezőmegyer SE–Füzesgyarmati SK, Békésszentandrási HMSE–Gyomaendrődi FC, Csanádapácai EFC–Békési FC, Csabacsűdi GYLSE–Dévaványai SE. A játéknap 2024. november 30., szombat.

Ifjúságiak: Csanádapácai EFC/Csorvási SK továbbjutója–Berényi Gyermek FC, Eleki USE–Tótkomlósi TC, Mezőkovácsházi TE–Mezőhegyesi SE, Békési FC–Sárréti Gyöngyhalász GYSE, Mezőmegyer SE–Körösladány MSK, Jamina SE–Gyomaendrődi FC, Kondorosi TE–Nagyszénás SE, Szabadkígyósi SZSC–Dévaványai SE. A játéknap 2024. december 1., vasárnap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában