Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.09.02. 13:52

Sajben Gábor felállt a szarvasi kispadról

A Szarvasi FC közösségi oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel elválnak a klub és a vezetőedző, Sajben Gábor útjai.

Bakulya Mihály

Sajben Gábor útjai a szombati Kondoros elleni mérkőzés után váltak el a szarvasi klubtól. Fotó: Babák Zoltán

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Körös-parti együttes nyáron jelentős erősítéseket hajtott végre annak érdekében, hogy idén megnyerhesse a pontvadászatot, amivel megteremtheti magának a magasabb osztályba jutás lehetőségét. Ehhez mérten az aranyvárományos nem kezdte jól az évet, az eddigi mindhárom mérkőzését döntetlenre zárta, és két esetben is az utolsó percekben csúszott ki a kezéből két pont.

A szakember már az előző heti szeghalmi mérkőzést követő nyilatkozatában is utalt arra burkoltan, hogy nem a tudásszintjének megfelelően teljesít a csapata, ami miatt mindenkinek el kell gondolkodnia a folytatáson. A jelek szerint önmaga számára a Kondoros elleni bajnokit hagyta meg utolsó esélynek a közös munka folytatására. Az 1–1-re végződött kistérségi rangadó után következetesen ő maga jelezte a vezetőség felé, hogy lemond pozíciójáról, amit a klub elöljárói tudomásul vettek. 

Információnk szerint vasárnap óta zajlanak az utódlást illető tárgyalások és egyeztetések, Kedvező esetben akár már a keddi edzést megelőzően bemutathatják a csapat új szakvezetőjét a játékosok számára. Azt a foglalkozást ugyanakkor az egyesület emblematikus egykori játékosa, Klimaj Zoltán vezényli le..
Sajben Gábor tavaly nyáron került a Szarvasi FC kispadjára, irányításával tavaly bronzérmes lett az alakulat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában