Labdarúgás

2024.09.12. 07:17

Négy meccsre szól a leghosszabb eltiltás

Rendkívül sportszerű volt a hétvége a vármegyei focipályákon. A legkisebbektől a felnőttekig csupán négy játékosnak mutattak fel piros lapot a játékvezetők. Mellettük öt klubot büntetett szokásos keddi ülésén az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB).

Bakulya Mihály

Forrás: Shutterstock

A hivatalos értesítőből az is kiderült hogy a szénásiak ifjúsági korú játékosának, Kocsis Kristófnak 4 soron következő bajnoki mérkőzést kell kihagynia sportszerűtlen cselekedete miatt. A szarvasi Galó Barnát (U15) egyetlen találkozóról tiltották el, a két sárgás tótkomlósi Nagy Szebásztián Fernandó és az előrés Sirokmán Dominik esetében a Fegyelmi Szabályzat 9. § c. 3. pontja alapján határozat hozatala nélküli egy mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki a FEB.

Az egyesületek esetében a hazai pályán 9 játékossal kiálló Bucsának sportszerűtlen szurkolói megnyilvánulás miatt kell 10 000 forint pénzbüntetést befizetnie. Ezen a héten négy olyan klub akadt, melynek a játékosai szomjas lovat utánozva rúgtak. Túlzott színes lap halmozás miatt a Dévaványai SE-t 18 000, a Nagyszénás SE-t és az Orosházi MTK-ULE-t egyenként 15 000, míg a Köröstarcsai KSK-t 10 000 forint pénzbüntetésre kötelezték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában