Labdarúgás - Vármegyei II-III. osztály

Tegnap, 14:29

Csúcsrangadók hétvégéje jön

A sors és sorsolás úgy hozta, hogy mindkét csoportban az első két helyezett csap össze a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Szabadkígyóson és Magyarbánhegyesen. A csúcsrangadók hétvégéje jön tehát, de a harmadik vonal északi és déli divíziója sem marad kiemelkedő párharc nélkül.

Bakulya Mihály

Csúcsrangadók ugyan nem lesznek a III. osztályban, de Vésztőn veretlen szomszédvárak, Kaszaperen pedig szintén bajnokesélyesnek kikiáltott együttesek csapnak össze.

Magyarbánhegyes; csúcsrangadó; Csabacsűd
A bánhegyesiekre csúcsrangadó vár, a csabacsűdiek az újonc Keresztúr otthonában lépnek fel. Fotó: Babák Zoltán 

Magyarbánhegyesi csúcsrangadó

A második vonal Északi csoportjában a Magyarbánhegyes elsősége megkérdőjelezhetetlen, az apácaiak második helye azonban kellemes meglepetés (talán számukra is), még ha jócskán tettek is ezért. Most mindenesetre újfent bizonyíthatják, hogy ez nem kifutott eredmény.

A program. Északi csoport, 8. forduló. Október 12., szombat, 15.00: Sarkadkeresztúri SE (5.)–Csabacsűdi GYLSE (8.), Magyarbánhegyesi FC (1.)–Csanádapácai EFC (2.), Dobozi SE (7.)–Mezőberényi LE (4.). Október 13., vasárnap, 15.00: Békésszentandrási HMSE (6.)–Békéscsabai MÁV SE (3.). Szabadnapos: Köröstarcsai KSK (9.).

Szabadkígyósi csúcsrangadó

A Déli csoport veretlen éllovasa szabadnapról jön vissza. A legmasszívabb védelemmel rendelkező, veretlen Szabadkígyós otthonába az idegenben még hibátlan, és a mezőny legtermékenyebb csapatának számító Elek látogat. A rangadót kihasználva a Mezőmegyer is felzárkózhat, amennyiben hozza a papírformát.

A program. Déli csoport, 8. forduló. Október 12., szombat, 15.00: Szabadkígyósi SZSC (1.)–Eleki USE (2.), Csorvási SK (6.)–Végegyházi SE (7.), Tótkomlósi TC (5.)–Újkígyós FC (8.). Október 13., vasárnap, 15.00: Battonyai TK (9.)–Mezőmegyer SE (3.). Szabadnapos: Lőkösháza KSK (4.).

A III. osztályú bajnokság Északi csoportjában nem múlik el hétvége rangadó nélkül. Eddig a zsadányiak voltak fókuszban, csakhogy a bihariak most szabadnapra mennek, és a másik két veretlen együttes kerül egymással szemben Vésztőn.

A program. Északi csoport, 6. forduló. Október 12., szombat, 15.00: Okány KSK (6.)–Kötegyáni FC (5.), Sarkadi KLE (4.)–Bucsa SE (7.), Vésztői TK (3.)–Békési FC II. (1.). Szabadnapos: Zsadányi KSE (2.).

A Közép csoportban a két éllovas lesz „kimaradáson”, a mezőny többi tagja egymás között osztja el a pontokat. A két párharc közül a kardosi tűnik kiszámíthatatlanabbnak.
A program. Közép csoport, 6. forduló. Október 12., szombat, 15.00: Kardos KSK (4.)–Mezőmegyer SE II. (3). Október 13., vasárnap, 15.00: Telekgerendási LSC (5.)–Gerlai SE (6.). Szabadnapos: Gádorosi LSE (2.), Kamuti SK (1.).

Rangadó és szomszédvári csata is ékesíti a Déli csoport hétvégi programját. Az első vereségét Kevermesen elszenvedő Kaszaper a hibátlanul menetelő bodzásiak ellen javítana, Kunágotán pedig a mindig külön figyelmet kapó Kovácsháza lesz a vendég.

A program. Déli csoport, 6. forduló. Október 12., szombat, 15.00: Medgyesegyháza SE (6.)–Békéssámsoni SK (7.), Kaszaper FC (3.)–Medgyesbodzás SE (1.). Október 13., vasárnap, 15.00: Kunágotai TE (4.)–Mezőkovácsházi TE (5.). Szabadnapos: Kevermes SE (2.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában