Önkormányzati választások 2019

2019.10.18. 13:22

A jövőben is él a három ellenzéki párt együttműködése

A jövőben is együtt dolgozik az MSZP, az LMP és a Magyar Liberális Párt Békéscsabán – hangzott el egy pénteki sajtótájékoztatón. 

B. A.

Az önkormányzati választások békéscsabai eredményeiről és az ellenzéki szövetség jövőbeni együttműködéséről tartott sajtótájékoztatót a Magyar Szocialista Párt, az LMP és a Magyar Liberális Párt képviseletében Miklós Attila, Takács Péter és dr. Fülöp Zoltán pénteken délelőtt Munkácsy Mihály szobránál.

Takács Péter, az LMP dél-alföldi régiós elnöke, Miklós Attila az MSZP békéscsabai elnöke és dr. Fülöp Zoltán, a liberálisok megyei elnöke /A szerző felvétele/

Elhangzott, a három pártból összeállt ellenzéki társulás a jövőben is folytatja a munkát, a működési formátumra még keresik a megfelelő megoldást. Programjaik között szerepel az egészségügy, oktatás, turisztika, az IC vonatok járata és az Alföldvíz kérdése is, amelyet közös erőkkel képviselnek majd a jövőben a közgyűlésen és azon kívül is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!