önkormányzati választások 2019

2019.10.13. 23:42

Dr. Görgényi Ernő a fürdőváros polgármestere további öt évig

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere is egyike a triplázóknak, ő is a harmadik ciklusát kezdi, miután fölényes győzelmet aratott a vasárnapi választáson.

Papp Gábor

A városvezető éjjel negyed 12 körül hírportálunknak adott nyilatkozatában elmondta, bár a végleges eredmények nincsenek még meg, de az látszódik, hogy a támogatottságuk megmaradt a városban.

Fotó: Lehoczky Péter

– A polgárok elmondták a véleményüket az elmúlt öt évben végzett munkáról, meggyőző többséggel elismerték azt, és feljogosítottak annak folytatására – tette hozzá. – Mi pedig folytatni fogjuk városunk építését, amit nem csak racionális, hanem emocionális alapon, a Gyula városa iránti szeretetből is teszünk. S mivel érzelmi alapon közelítjük meg a munkát, érzelmi alapon is értékeljük a lakosság nagy arányú támogatását. A polgárok úgy döntöttek, hogy a fejlődés Gyulán nem állhat meg. Nagyon szépen köszönjük, köszönöm mindezt, egyben hálás vagyok és örülök, hogy politikai közösségünk szilárdan áll.

A polgármester kitért arra: a választások azt is megmutatták, hogy az emberek nem vevők a hazug rágalmakra, hanem azokat támogatják, akik dolgoznak a városért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!