Önkormányzati választások 2019

2019.10.14. 13:21

Folytatná a beruházásokat Karakas Anikó

A voksok valamivel több mint felét megszerezve választották meg Vésztőn polgármesternek a függetlenként induló Karakas Anikót, aki 207 szavazattal kapott többet, mint az eddig városvezető, a Fidesz-KDNP színeiben ringbe szálló Molnár Sándor.

Karakas Anikó – aki több cikluson keresztül önkormányzati képviselő volt – elmondta, korábban is felmerült, hogy versenybe száll a polgármesteri székért, de a gondolat mostanáig érlelődött benne. Bár elismeri, hogy rengeteget fejlődött Vésztő az elmúlt időszakban, az emberek visszajelzéseiből érezte, valamivel mégis több kell nekik. Számított arra, hogy szoros lesz a verseny, köszönetet mondott azoknak, akik bizalmat szavaztak neki.

A terveivel kapcsolatban elárulta: az elsődleges az, hogy befejezzék az elindított beruházásokat, projekteket, megemlítette többek között a sportkomplexumot, aminek alapkövét nemrég rakták le Vésztőn. Kiemelte: a jövőben is minden pályázati lehetőséget figyelni kell. Úgy véli, a munkahelyteremtésre szintén hangsúlyt kell fektetni, az orvosi ellátás, az idősellátás területén előre kell lépni, a fiatalok helyben maradása érdekében keresztasztalt szükséges létrehozni. Próbálkoznak azzal is, hogy egy üzletlánc is beköltözzön Vésztőre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!