Kék hírek, bulvár

2014.02.11. 15:39

Betegek pénztárcáit fújták meg a rendelőből

Címkék#sarkad

Fizikoterápiás kezelésre várakozott és közben két pénztárcát lopott el egy nő Sarkadon. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

BEOL

Sarkadon egy betegellátó központból 2013 októberében és novemberében is eltűnt egy-egy pénztárca. Mindkét alkalommal betegeket károsított meg az akkor még ismeretlen tettes. Egyik esetben a váróból, másodjára pedig a kezelő helyiségből lopott. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozást indított és kiderült, hogy a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható nő az egyik kezelésre járó beteg.

A 43 éves sarkadi N. Lajosné kihallgatásán elismerte, hogy 2013. október 21-én és 2013. november 14-én is lopott az intézményből. A tárcákból kivette a pénzt, majd a bennük lévő iratokkal együtt egy szemétgyűjtőbe dobta azokat. 

A Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen. A nyomozás  február 10-én, hétfőn befejeződött, az ügy iratait a kapitányság vádemelési javaslattal küldte meg a Gyulai Járási Ügyészségre- tudatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!