A hét ingatlana

2024.07.21. 12:49

Befektetés a jövőbe: egy csodás belvárosi ingatlan Szarvason

Néhány éve teljes átalakításon és felújításon esett át, esztétikus burkolatokat, minőségi gépeket és berendezéseket kapott. A belső kétszintes lakás tovább is bővíthető a tetőtér beépítésével, van hozzá egy kertkapcsolatos terasz, egy különálló garázs és egy tároló is.

Beol.hu

Ha nem csupán egy lakóhelyre vágyik, hanem egy kivételes otthont szeretne, akkor erre a 114 m2-es ingatlanra mindenképp érdemes egy pillantást vetnie. 

 

Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy befektetés is az ön és szerettei jövőjébe. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy kivételes otthon tulajdonosa legyen egy közkedvelt helyen. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedi ajánlatot!

 

A 114 nm-es lakás Szarvas belvárosához közel, mégis nyugodt, rendezett, kertvárosi részen található. Az ingatlanon 2019-ben korszerűsítést, átalakítást és felújítást végeztek. A munkálatok kiterjedtek a teljes villany, víz, csatorna hálózatra és megújult a fűtés rendszer is. A felújítást kiváló minőségű anyagok, esztétikus burkolatok, minőségi gépek és berendezések felhasználásával valósították meg. Minden nyílászáró cseréjét elvégezték, ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval látták el. Az átalakításnak köszönhetően a mai kor elvárásainak megfelelő helyiségek lettek kialakítva. A földszinten tágas nappali, konyha étkezővel, tusoló wc-vel, valamint előszoba és egy kertkapcsolatos fedett terasz kapott helyett.

 

Az emeleten három hálószoba, tágas fürdő wc-vel és közlekedő található. Az ingatlan fűtéséről kombi kazán gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással, hűtését korszerű klímaberendezés biztosítja. Igény esetén a lakás bővíthető, minden adott a tetőtér beépítéséhez. A lakáshoz tartozik egy 18 nm-es különálló garázs és egy 6 nm-es tároló is.

 

További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!