Hirdetés

2024.07.27. 06:19

A 27. ÁGOTA Táborban a sportnak is fontos szerepe van - A focimérkőzések összekovácsolják a gyermekeket

A 27. ÁGOTA® Tábor negyedik napján a gyermekek csapatokba rendeződve mérték össze tudásukat. A programok célja, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok jól érezzék magukat és az egyik legkedveltebb sport által megtapasztalják a csapatszellemet és a versengést.

PR cikk

Fotó: Karnok Csaba

A családból kiemelt és veszélyeztetett fiatalok ügyével foglalkozó ÁGOTA® Alapítvány és együttműködő partnere, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója a szervezője annak az egyedülálló tábornak, amelyet a résztvevő gyermekek csak úgy emlegetnek, tíz napos mennyország. Az ÁGOTA Falván megrendezett ÁGOTA® Tábor negyedik napja újabb izgalmakat tartogatott minden fiúnak és lánynak.

A foci nemcsak a világ lengépszerűbb sportága, hanem az ÁGOTA® Közösség gyermekeinek nagy kedvence is. Két helyszínen is folyamatosan mentek az izgalmas mérkőzéseknek, ahol a szurkoló fiatalok és önkéntesek hangjától volt hangos a pálya széle.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában