Bulvár-celeb

3 órája

Megszólalt a zsűri Oláh Ibolya kirohanása után

Oláh Ibolya búcsúzott a Sztárban Sztár All Stars versenyéből, kiesése után pedig igencsak beolvasott a zsűrinek.

MW

Fotó: TV2

Óriási volt a tét a Sztárban Sztár All Stars legutóbbi műsorában, hiszen a versenyzők a döntőbe jutásért küzdöttek.

A elődöntőből végül Tóth Gabi és Oláh Ibolya búcsúzott. Oláh Ibolya kiesése után élő adásban osztott ki mindenkit.

„Szeretnék őszinte lenni. Szerintem nagyon kevés nekem ez az idő, hogy belebújjak ebbe, és nekem idő kell, hogy azokat a dalokat önmagamévá tegyem és önazonossá tudjak válni. És ez a műsor nem megfelelő rá, bocsánat!” – mondta Oláh Ibolya.

Az énekesnő ezután a zsűrinek is beszólt, mint mondta, az ítészek a véleményükkel két perc alatt leamortizálnak mindenkit.

Az egyik zsűritag, Lékai-Kiss Ramóna most a Borsnak elárulta, mit gondol Oláh Ibolya véleményéről.

Lékai-Kiss Ramóna kifejtette, zsűriként is nehéz dolguk van, hiszen már olyan énekeseket értékelnek, akik több mindent letettek az asztalra, nem sérthetik meg őket egy rosszabbul sikerült produkció után.

„De valahogy mégis szépen keretbe kell foglalnunk azt, hogy ez most nekünk hogy tetszett. Zsűriként vagyunk a műsorban, de a nézők érzéseit próbáljuk átadni, és van olyan, amikor nem jön át egy produkció, van amikor igen. Nehéz! Van igazság abban, amit Ibi mond, hogy itt nagyon sokat készülnek, mindenki belead apait-anyait, és két perc alatt abban a helyzetben vagyunk zsűriként, hogy el kell mondani, hogy ez annyira nem volt jó, vagy jó volt. Ha ebben van sértettség, akkor azt nagyon sajnálom, mert soha nem célunk, hogy megbántsunk bárkit”

 – magyarázta a zsűritag Oláh Ibolya kirohanása után a lapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!