A kulisszák mögött is forgat

6 órája

Miskovits Marci nem csak fellép a Csabai Kolbászfesztiválon

Miskovits Marci, az egyik legnépszerűbb fiatal magyar influencer és televíziós személyiség különleges szerepet tölt be az idei Csabai Kolbászfesztiválon. Nemcsak fellép a K-OSZ Disco tagjaként október 25-én, pénteken, hanem a fesztivál közösségi médiás jelenlétéért is felelős lesz.

Nyemcsok László

Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató hangsúlyozta, Miskovits Marci és csapata nemcsak zenével szórakoztatják a közönséget, hanem a fesztivál hangulatát és legizgalmasabb pillanatait is megörökítik, hiszen forgatnak is a rendezvény alatt. 

Miskovits Marci, Csabai Kolbászfesztivál, fellép
Miskovits Marcival már a korábbi években is találkozhattunk a Csabai Kolbászfesztiválon.
Fotó: Illusztrácó: MW-archív

Miskovits Marci humoros és közvetlen

– A K-OSZ Disco fellépése hatalmas buli lesz a fesztiválon, hiszen ők a legújabb zenei trendeket hozzák el, modern köntösbe bújtatva a klasszikus discohangulatot – hangsúlyozta a programigazgató. – Marci humorával és közvetlen stílusával pedig nemcsak a színpadon teremt fantasztikus hangulatot, hanem csapata tagjaival a közösségi média platformjain is eljuttatja az esemény legjobb pillanatait a szélesebb közönséghez.

A K-OSZ Disco a Csabai Kolbászfesztivál hivatalos online média házigazdájaként forgat a helyszínen, a CsabaParkban, így a közönség nemcsak a koncerteket, hanem a kulisszák mögötti pillanatokat is láthatja majd. Miskovits Marci korábban is itt volt már a kolbászfesztiválon, erről több videó is látható a TikTok oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!