Békés vármegye

4 órája

Ezt néztétek ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat.

Beol.hu
legnézettebb videók, ezen a héten, összefoglaló
Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat. Fotó: Illusztráció

A vakok és gyengénlátók élete szervezettséget, kitartást követel. A közlekedés sarkalatos pont, a zebrán való átkelés egy akadálymentes környezetben, beszélő lámpánál viszonylag könnyű. Október 15. a fehér bot napja, ennek apropóján megnéztünk néhány békéscsabai helyszínt. Volt, amelyik kiválóra vizsgázott, másutt a verbális tájékoztatás is hiányzott.

Egykori és jelenlegi Szigligeti utcai óvodások műsorával, visszaemlékezésekkel, az értékek ismertetésével ünnepeltek pénteken a békéscsabai intézményben. Az apropót az adta, hogy a Szigligeti utcai óvoda ötven éve nyitotta meg a kapuit. Jelentős előrelépést jelentett a tornaterem és a tanuszoda megépítése, majd korszerűsítése.

A Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés Vármegyei Igazgatóságával közösen szervezte meg idei pályaorientációs napját azoknak a diákoknak, szüleiknek, pedagógusaiknak ajánlva, akik a fiataloknak szerették volna megmutatni, mit kínál számukra a ménesbirtok középiskolája, ha a pályaválasztás során a mezőhegyesi oktatási intézményt választják.

Az ütközésben részes autók elfoglalják a Gyula irányából Békéscsaba felé tartó két sávot.

Hétköznapokon, a hivatali munkaidő végén rendszeresen dugó alakul ki a József Attila és Deák utcát összekötő csabai kishíd előtt, ahol megváltozott a forgalmi rend, és ahol egy STOP-táblát is kihelyeztek a kerékpárosok és gyalogosok védelme érdekében. Annak, aki nem szeretne a Derkovits soron dugó miatt várakozni, azt javasolták, keressen másik útvonalat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában