Ingyenes tanácsadások

2024.07.27. 15:17

Miről szól a munka- és tűzvédelem?

Minden hónapban állandó, térítésmentesen elérhető tanácsadásokkal készül a vállalkozók számára a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az orosházi, szeghalmi és szarvasi területi irodáiban. Sajti Lajos tűzvédelmi mérnökhöz, munkavédelmi szakmérnökhöz munka- és tűzvédelem témakörben lehet fordulni – ismertették a kamaránál.

Licska Balázs

– Az induló vagy működő vállalkozásoknak tudok segíteni a munka- és tűzvédelem számos területén – mondta a szakember. – Szívesen megosztom, hogy az adott vállalkozónak milyen dokumentumokat kell beszereznie, de van, aki az éppen aktuális jogszabályokról érdeklődik.

munka és tűzvédelem, tanácsok
Munka- és tűzvédelemmel kapcsolatban is tartanak ingyenes tanácsadásokat a vállalkozók számára a kamara irodáiban. Illusztráció: Shutterstock 


Felmerül a munka- és tűzvédelmi rendszerekkel kapcsolatban, hogy ezeket milyen időközönként kell felülvizsgálni. Van, aki a tervezésben kér tanácsot, illetve Sajti Lajos arra is választ tud adni, hogy az épületek tervezése során milyen-, tűz- és munkavédelemmel kapcsolatos költségekkel kell számolni. Kérdésként előfordul, hogy munkahelyi balesetek esetén hogyan kell kitölteni a jegyzőkönyvet, ahogyan az is, hogy miként szabályos a vegyi anyagok kezelése és a veszélyes anyagok nyilvántartása.

Munka- és tűzvédelemmel kapcsolatban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban térítésmentes tanácsadások lesznek

  • Orosházán augusztus 6-án, 
  • Szeghalmon augusztus 21-én,
  • Szarvason augusztus 27-én.

A tanácsadásra időpontot a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján lehet foglalni.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!