Felhívás

2023.07.21. 09:43

A békési biciklis baleset után egy szőke nőt keres a rendőrség

Összeütközött két biciklis Békésen. A rendőrség most azért, hogy tisztázzák a baleset körülményeit, keresi az egyik kerékpárost, valamint mindazokat, akik látták a történteket – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Forrás: police.hu

A baleset július 18-án, kedden 15 óra 10 perc körül történt Békésen, a József Attila és a Fúró utca kereszteződésében, a kishíd közelében: összeütközött egy kerékpáros férfi és egy szintén biciklivel közlekedő nő. A férfi elesett, de a helyszínen úgy tűnt, hogy nem sérült meg. Beszéltek egymással, majd elhagyták a baleset helyszínét anélkül, hogy felírták volna egymás adatait. A férfi másnap mégis rosszul érezte magát, ezért orvoshoz ment.

A rendőrség kéri a baleset másik résztvevőjét, egy 40 év körüli, szőke hajú nőt, aki a kerékpárján egy 4 év körüli kisfiút szállított, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon. Várják azok bejelentését is, akik látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., 06-66/523-700), valamint a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán a nap 24 órájában, illetve a 112-es központi segélyhívó számon is folyamatosan fogadják a hívásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában