Odaveszhetnek értékeink

2024.06.24. 12:33

A törölköző alól telefonok, bankkártyák, pénztárca is eltűnt a csabai strandon

A békéscsabai strandon szombaton eltűnt egy férfi és egy nő táskája. Együtt érkeztek a fürdőbe 14 óra körül, a fűre letették a hátizsákjukat, letakarták egy törölközővel, és őrizetlenül hagyták. Majdnem három órával később vették észre, hogy nincs meg.

Nyemcsok László

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Három telefon, egy autó indítókulcsa, pénztárca iratokkal és három bankkártyával, illetve ruhák, cipők voltak benne. A rendőrség nyomozást indított, keresik a lopás elkövetőjét.

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, ismételten kérik a strandolókat, hogy ne hagyják őrizetlenül személyes dolgaikat, értékeiket! Csak azt vigyék magukkal, amire szükségük lesz, és ha nincs értékmegőrző, mindig legyen valaki, aki figyel a táskákra. A Békés vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán egy videót is közzétett, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a törölköző nem védi meg az őrizetlenül hagyott értékeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában