Elismerést vehettek át

2024.07.11. 09:35

Jött a hívás, és azonnal indultak a rendőrök a csabai garázsfeltöréshez

Furcsa zajra figyelt fel egy férfi július 3-án éjszaka. Kinézett az ablakon és látta, hogy feltörték az egyik közeli garázst. Késlekedés nélkül hívta a 112-es segélyhívót, és pontosan, részletesen beszámolt arról, hogy mit látott. A bejelentés után négy rendőrjárőr és egy baleseti helyszínelő azonnal elindult Békéscsabán, a Berthóty-udvarhoz.

Nyemcsok László

A helyszínre érkező rendőrök gyalogosan és autóval is pásztázták a környéket, közben pedig folyamatosan tartották a kapcsolatot. Ellenőriztek minden lehetséges útvonalat, és igyekeztek úgy mozogni, hogy a tolvajoknak ne legyen menekülési lehetőségük. Végül a helyszínelőnek sikerült elfogni a két kunszentmártoni férfit.

elismerés, rendőrök,
Elismerést vehettek át, példaértékű volt az együttműködés Fotó: Békés Vármegyei Rendőrség/Facebook

Vörös Ferenc dandártábornok, Békés vármegye rendőrfőkapitánya személyesen gratulált és mondott köszönetet az eset után azoknak a rendőröknek, akik elfogták két férfit. A főkapitány kiemelte, az eset kiváló példája a lakosság és a rendőrség együttműködésének, a gyors reagálásnak. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nem csupán a kollégáinak gratulált, hanem személyesen mondott köszönetet annak a férfinak is, aki gyors és pontos bejelentést tett az esetről.

Deményné Tűri Zsanett, a Békés vármegyei rendőrség sajtóreferense kiemelte, mindenkinek jólesik az elismerés, érkezzen az családtagtól, baráttól vagy éppen a munkahelyi vezetőktől.

– Rendőreink az év minden napján dolgoznak, és tudásukkal teljesítik kötelességüket, a rájuk bízott feladatokat – hangsúlyozta a Deményné Tűri Zsanett. Hozzátette, emellett természetesen kollégáik is örülnek, ha egy-egy kiemelt ügy, esemény kapcsán feletteseik elismerik a munkájukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában