A rejtélyes ügyet vizsgálják

2024.07.10. 10:34

Mentőhelikopter vitte el a csabai repülőhídnál megégett férfit

Többen is jelezték, hogy mentőhelikopter érkezett Békéscsabára szerdán reggel. Egy férfit – aki égési sérüléseket szenvedett – szállított a helikopter kórházba.

Nyemcsok László

Mentőhelikoptert riasztottak a férfiért.

Fotó: Illusztráció: MW-archív

Biciklije mellett találtak égési sérülésekkel egy férfit szerdán reggel Békéscsabán, a repülőhídon. A férfiért mentőhelikopter érkezett, és vitte kórházba. Úgy tudjuk, a férfi átmászott a kerítésen, felmászott a magasfeszültségű vezetékhez, ami egy dobozzal is védett. Minden bizonnyal megrázhatta az áram, de még vissza tudott mászni a hídra. Állítólag eszméleténél volt, amikor a mentőhelikopter elvitte.

Deményné Tűri Zsanett, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferens érdeklődésünkre elmondta, a történteket a rendőrség vizsgálja, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Frissítve

Hangai József mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa érdeklődésünkre közölte, a helyszínre egy mentőgépkocsit, egy esetkocsit és egy mentőhelikoptert riasztott a mentésirányításuk. Bajtársai egy súlyos égési sérülést szenvedett férfit láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően légi úton szállították égési centrumba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában