sajtótájékoztató

2018.09.25. 17:18

Pluszforrás segítheti a felújítást Gyulán

Csütörtöki ülésén dönt a gyulai képviselő-testület arról, hogy biztosítja a Bay Zoltán Általános Iskola jelenleg is zajló felújításához szükséges további 5,3 millió forintos pluszforrást – jelentette be a helyszínen megtartott keddi sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő polgármester és Szabó Károly önkormányzati képviselő.

P. G.

Dr. Görgényi Ernő kiemelte, a város több iskolájában, így a gyulavári tagintézményben is nagyszabású beruházás valósul meg. Itt a felújított tantermek és folyosó mellett az évtizedekkel ezelőtt kialakított mosdóhelyiségek jelen állapotukban jelentős kontrasztot mutatnának.

Az iskola mostani radiátorainak tömítései pedig gyakran gondot okoztak, szivárgott belőlük a víz. Szabó Károly a két említett problémát orvosló fejlesztési tervvel kereste meg a testületet. A mosdóhelyiségek felújítása mintegy 1,9 millió, a radiátorok cseréje 3 millió 394 ezer forintba kerülne. A képviselők csütörtökön határoznak majd a kérdésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában