2020.02.14. 17:17
Farkas Edina cukrász versenyez elsőként a megyei csapatból a gasztroolimpián
A pénteki megnyitó után szombaton elkezdődnek a versenyek a stuttgarti gasztroolimpián. A Békés Megyei Culinary Team első indulója, Farkas Edina cukrász szombaton állít ki az olimpiai csarnokban a nemzetközi zsűri előtt.
Fotó: Imre Gyorgy
Ambrus György, a culinary team menedzsere elmondta, a csapat tagjai a verseny helyszínétől alig tízpercnyi autóútra laknak egy szállodában. A hotel tulajdonosai a megyei gárda munkáját azzal is segítik, hogy egy minden szakmai kritériumnak megfelelő konyhát biztosítanak számukra.
Vasárnap fotóriporter kollégánk, a szakácsvégzettséggel is rendelkező Imre György rizsből készült művészi alkotásával, Szeidler Zsolt mesterszakács pedig ételeivel versenyez, a többiek hétfőn és kedden szerepelenek az olimpiai programban.