A Békés Megyei Culinary Team tagjai közül a stuttgarti gasztroolimpia keddi, utolsó versenynapján Ambrus György Krisztián ezüst-, Ságodi Márk és Kis Ádám bronzérmet szerzett.
A Békés Megyei Culinary Team tagjai közül a stuttgarti gasztroolimpia hétfői programjában Piatkó Zsolt és Szeidler Zsolt versenyzett szakácsművészeti kategóriában. Mindkét mesterszakács ezüstérmet érdemelt ki az olimpiai csarnokban felvonultatott ételeive
Ezüstérmet szerzett a stuttgarti gasztroolimpia vasárnapi programjában a Békés Megyei Culinary Team két tagja, Szeidler Zsolt mesterszakács és Imre György, a Békés Megyei Hírlap fotóriportere.
A stuttgarti gasztroolimpián szombaton versenyzett Fodor Mihály mesterszakács, a békéscsabai Kornélia étterem vezető séfje, és bronzérmet érdemelt ki ételeivel.