Koronavírus Békésben

2020.12.19. 08:34

Két idősotthonban is szabad a látogatás Orosházán

Hétfőtől, azaz december 21-től látogatási lehetőséget biztosítanak az Orosházi ESZK Ezüst Fenyő és a Platán Idősek Otthonában.

Cs. I.

Forrás: Orosházi Egységes Szociális Központ

Orosházán a vírushelyzetre és az ellátottak védelmére való tekintettel látogatási rend kerül bevezetésre. December 21-től látogatási lehetőséget bíztosítanak az Orosházi ESZK Ezüst Fenyő és a Platán Idősek Otthonában – olvasható az Egységes Szociális Központ közösségi oldalán.

Előzetes időpont egyeztetés telefonon lehetséges. Megadták a látogatás lehetőségének az időpontjait is, melynek időtartama 20 perc lehet. Egy ellátotthoz maximum 1 fő látogató érkezhet. A látogatók kötelesek az intézmény területén orr-száj maszkot viselni, melyek beszerzéséről saját maguknak kell gondoskodniuk. Csak egészséges személy látogathatja az intézmény ellátottait. Izolációs szobában tartózkodó ellátott látogatása az izolálás időtartama alatt nem megengedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában