jutalomkirándulás

2021.06.24. 07:00

Erdélyben jártak a gyulai diákok

Már hagyomány, hogy a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János technikumának diákjai, kollégistái jutalomkiránduláson vesznek részt félévkor és a tanév végén.

N. Sz.

A közös élményekről a tábortűznél beszéltek /Fotó: BMH/

Az idei téli sítábor a pandémia miatt elmaradt, ám a nyári Glavoj-völgyi kirándulást meg tudták szervezni. Kozma János nevelőtanár elmondta, június 9-én vágtak neki kisebb létszámú csoporttal az útnak, a kikapcsolódás mellett szakmai céllal utaztak Romániába.

A közös élményekről a tábortűznél beszéltek /Fotó: BMH/

A diákok üzemlátogatások során gyarapíthatták tudásukat, az asztalostanulók örömére megtekintették a Gurány határában lévő fafeldolgozó vállalkozást, Vasaskőfalván a pék- és a pékcukrásztanulók leshettek el igényes szakmai fogásokat. Közben az „öregdiákok” első kézből értesültek az iskola új képzéseiről, a fiataloknak szakmai, életviteli tanácsokat adtak. A résztvevőknek felejthetetlen élményt jelentett a sátorozás, az erdélyi ízvilág, a Ponor-rétre és a Ponor-forráshoz vezető túra, a Galbena-hágó megmászása és a Csodavár barlangjainak meghódítása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában