kezdeményezések

2021.07.01. 17:57

A fiatalok esélyeiről egyeztettek Békésen

Békés meghatározó ifjúsági szervezeteivel egyeztetett a jövőbeli együttműködés lehetőségeiről Kálmán Tibor, a város polgármestere a napokban.

P. G.

Mint kiemelte, az elmúlt időszakban több akció és kezdeményezés kapcsán is előtérbe kerültek a városban működő ifjúsági szervezetek és tevékenységeik. A közelmúltban a Békési Fiatalokért Egyesülettel és az Életműhely Alapítvány által működtetett Connect Ifjúsági Centrum csapatával folytatott megbeszélést a két szervezet működésének, közös lehetőségeinek aktuális kérdéseiről. Egyetértettek abban, hogy a kétféle arculat és működési terület számos együttműködési esélyt rejt magában, így még több fiatalt tudnának megszólítani.

Erre legközelebb talán a Madzagfalvi Napok keretében életre hívott Békési Fiatalok Találkozója nyújt lehetőséget, mely ebben az évben várhatóan a békési fiatal művészekre fókuszálva hívja fel a figyelmet. Az enyhítéseket követően a Connect Ifjúsági Centrum folyamatosan várja a fiatalokat különböző könnyűzenei programokkal és előadásokkal. A polgármester hangsúlyozta, komoly lehetőségeket lát a fiatalokkal való közös pályázati munkában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában