Kerékpártúra

2023.07.25. 11:45

A zöldbe tekertek a békési fiatalokkal

Békési rendezvénnyel folytatódott a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség programsorozata – tájékoztatott Facebook oldalán Kálmán Tibor. Békés polgármestere kiemelte, Tekerj a Zöldbe! – Vár a Nyár! címmel hívott minden aktív kikapcsolódásra vágyót a Békési Fiatalokért Egyesület által felkarolt esemény a napokban.

Papp Gábor

Kifejezetten sokan vettek részt a programon.

 A mintegy 35 kilométernyi, több mint háromórás közös tekerés a Békés-Murony-Kamut-Mezőberény-Békés útvonalon kínált remek mozgási lehetőséget. Hozzátette, az egészséges életmód jegyében egy szép számú, ragyogó mezőny gyűlt össze.

– Minden érintett településen megtekintettünk egy-egy helyi nevezetességet. A délelőtt folyamán számos érdekes beszélgetésre nyílott lehetőségem. Úgy környezetünk jobb megismerése, mint a mozgás és a sport közösségformáló ereje nagymértékben hozzájárult a mostani kezdeményezés sikeréhez – hangsúlyozta. – A társadalmi szerepvállalásáról már jól ismert Békési Fiatalokért Egyesület ismét egy több generációt megszólító, igazi „csapatprogram” keretében hívta egybe a város lakóit. Számomra külön öröm, hogy a sok ismerős arc, munkatárs mellett sok „újonccal” is találkoztam. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában