Kiscsákó

2023.08.26. 17:58

A kiscsákóiak hamarosan találkoznak, a kastélyt is megnézhetik

Add tovább a jó hírt! Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a kiscsákóiak találkozóját. A közösségi oldalukon közzétett felhívásban hívják, várják a népszerű alkalomra az érdeklődőket a szervezők, Nagy Lajos és felesége.

Csete Ilona

Egy korábbi találkozón készült a felvétel, idén is visszavárják őket. Fotó: Tüskés Tibor

Ismét megszólítják a Kiscsákón született, élt és máig a településhez kötődő, a közös emlékezésre szívesen vállalkozó embereket. A kiscsákói elszármazottak találkozója idén szeptember 23-án lesz - adták hírül közösségi oldalukon. Nagy Lajosék elárulták, rendhagyó a program attól, hogy a Petőfi emlékévhez ők is kapcsolódnak. Vajon hányan ismerik, tudják, hogy Petőfi Sándor családjának milyen kapcsolata volt Kiscsákóhoz? - akit érdekel, az megtudhatja majd a találkozón Plesovszki Pálné Irma néni előadásából.

Szeptember 23-án, szombaton gyülekeznek majd a Nagyszénási Kulturális Központban az érkezők reggel 8 órától, akiket várnak hamisítatlan falusi reggelivel, zsíros kenyérrel és teával.  A kiállítási anyag a régmúltat idézi, az eddigi találkozókat megörökítő fotók mellett is lehet majd nosztalgiázni. A kastélyhoz egyénileg bárki ellátogathat, ott Füzes Miklós várja az érkezőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában