Zenekari találkozó

2023.08.01. 11:15

Mini Alpárfesztet rendeztek a kondorosi Lovardában, várják a 3+2-t

Békésben első alkalommal rendeztek Mini Alpárfesztet, mégpedig a hétvégén a Kondorosi Lovarda Rendezvényközpontban.

Nyemcsok László

Koncertek és diszkó egyaránt szerepelt a programban

Kasnyik Márton főszervező elmondta, maga az Alpárfeszt idén tízéves, az elnevezés onnan ered, hogy Tiszaalpárról indult zenekari találkozóról, rockfesztiválról van szó.

Egy baráti társaság – mely addig a településen kisebb fellépéseket szervezett, és tagjai különböző zenekarokban muzsikáltak – úgy gondolta, megpróbál egy nagyobb, többzenekaros koncertet létrehozni. Ennek a mini változata egy kisebb fesztivál, ahol amatőr zenekarok mutatkoznak be a közönségnek. Idén ennek a kondorosi Lovarda adott otthont.  

A kondorosi Lovarda ismét sikeres rendezvénynek adott helyet

A zenekarok Budapesttől Tiszaalpáron át Kiskunfélegyházán keresztül egészen Szarvasig jelentek meg. Az est minden korosztályt megmozgatott, és szép számmal gyűltek össze a térségből is. Főleg a szarvasi, Killer Mendez rajongói, akik kiemelkedő hangulatot teremtettek a rendezvénysátorban. Az estét Oláh Peti feledhetetlen rockdiszkója zárta.

Ezen a héten a Lovarda a hip-hop és rap irányzat rajongóinak szervez estét, melyen a Hősök és az NKS lép fel, majd augusztus 11-én, pénteken, a lovasnapok előestéjén a 3+2 lesz a sztárfellépő a rendezvényközpontban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában