Örömet és boldogság

2023.09.12. 12:38

Megszületett Andris, ő a 400. baba az orosházi kórházban

Az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán megszületett az idei esztendő 400. babája. A gerendási Kucsa András és Borza Erzsébet Anna gyermeke, András Sándor 3180 grammal és 49 centiméterrel érkezett a világra. A pici fiúcskát testvérei is várják otthon.

Csete Ilona

Forrás: BabyBox Photography

Fotó: Vizi Anna

Az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán 2023. szeptember 6-án, 14 óra 7 perckor született meg az idei esztendő 400. babája.

– A várandósság ideje alatt sajnos több probléma is felmerült, volt, hogy be is kellett feküdnöm a kórházba. De a vége jó volt, természetes úton, minden gond nélkül megszületett a pici dr. Kancsó János vezetésével. És ez a legfontosabb – mesélte a boldog anyuka.

A kisfiú a család 4. gyermeke, 6 éves nővére, valamint 3 és 1 éves bátyja várja otthon. 

– Főleg a nagylány rágta a fülem hetek óta, mikor érkezik már haza az újabb pici baba. A két öccsénél is sokat segített, nagyon anyáskodó. Mellettük persze a család is készül már, mindenki nagyon várja, hogy lássák – fogalmazott Erzsébet.

A szülést levezető dr. Kancsó János mellett az osztályon dolgozó kollégák köszöntötték a büszke anyukát és a kisfiút. 
Fotó: Melega Krisztián / Forrás: Dr. László Elek Kórház

A szokásoknak megfelelően a család 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kapott, aminek felét a Szent Szilvia Alapítvány, másik felét az orosházi TESCO áruházban található Margaréta Babaáruház tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta ajánlotta fel.

A babának és az anyukának jó egészséget, a családnak pedig sok örömet és boldogságot kívánunk!


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában