Gyurcsány Ferenc

2024.05.30. 19:14

Orosházán kampányolt a DK elnöke

Tavaszi gyülekező címmel tartott fórumot csütörtökön délután Orosháza belvárosában Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke.

Beol.hu

– Én amellett tudok érvelni, hogy az uniós parlamenti választáskor a Dobrev Klára vezette listára voksoljanak – mondta Gyurcsány Ferenc majd hozzátette: – Elképesztően messze van innen az Európai Parlament. Az európai nemzeteknek együtt kell működniük jobban, vagy kevésbé, innen nehéz megmondani. Mi azt mondjuk, szerintünk együtt erősebbek vagyunk.

gyurcsány, orosháza, választás 2024, gyurcsány ferenc
Gyurcsány Ferenc csütörtökön Orosháza belvárosában igyekezett támogatókat szerezni. Fotó: Beol.hu

A helyi polgármesterválasztás kapcsán azt mondta, olyan embert kell választani, aki nem engedi meg, hogy széjjelhordják a várost. A polgármesterjelöltnek legyen története, terve, közösen az orosháziakkal, helyben szavazzanak Raffai Jánosra – fejtette ki véleményét.

Gyurcsány Ferenc előző nap kínos utcafórumot tartott Komlón, ahol sokszor káromkodva igyekezett meggyőzni hallgatóságát arról, hogy az ország élhetetlen.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában