Hosszabbított nyitva tartás

2024.05.30. 16:28

Egy helyen hamburgerezhetnek és vehetik át csomagjukat a lőkösháziak

Békés vármegye több pontján is terjed a Postapartner-program. Ebben az évben 17 Postapartner nyílt meg Békésben, köztük Lőkösházán. A program célja olyan vállalkozások bevonása, melyek kulcsszerepet játszanak az adott települések életében.

Nyemcsok László

Erni Róbert, a lőkösházi Lőkös Burger Kft. ügyvezetője kiemelte, ezen a kezdeményezésen felbuzdulva Lőkösházán ő is jelentkezett a felhívásra. Komoly átvilágítást követően pozitív elbírálásban részesült a Lőkös Center Kft., és március elején a településen új helyen nyitott a posta.

Újra igénybe vehető Lőkösházán a postai szolgáltatás Forrás: BMH

Ahogy Erni Róbert fogalmazott, nagy lendülettel irányítja a céget és csapatát. Kifejezett szívügye a lakosság minőségi kiszolgálása, melynek egyik fontos eleme a hosszabbított és hétvégi nyitva tartás. A vállalkozás az elmúlt években látványosan fejlődött és különböző kényelmi szolgáltatásokkal bővült.

A Lőkös Burgerben a kézműves ételek mellett kétféle csomagpont, postai és nyomdai szolgáltatások, valamint szerencsejáték-értékesítés is folyik.

– A vendéglátóegység egy új közösségi színtér lett a település lakói számára, ahol a megszokott hivatali ügyintézés új formát öltött, és teret ad a hétköznapi kapcsolatok ápolására és építésére – ecsetelte Erni Róbert. – Az elmúlt két hónap működése bebizonyította, hogy igenis szükség van délutáni és hétvégi nyitva tartásra, valamint az olyan ügyfélkapcsolatra, ahol nemcsak falubéli jó ismerős, hanem a Magyar Posta által magasan képzett szakember foglalkozik az ügyfelekkel.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában