Visszatekintő

2024.06.02. 15:38

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
összefoglaló, visszatekintő
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Az 52. Országos Elsősegélynyújtó-verseny Békés vármegyei döntőjét rendezte meg a vármegyei Vöröskereszt kedden Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban, és négy külső, gyakorlati helyszínen. A gyermekeknél és az ifjúságiaknál 4–4 csapat versengett, a felnőtteknél pedig kettő. Vendégként érkeztek csapatok Zrenjaninból és Aradról is.

Elütött egy embert a vonat Békéscsabán, a vasútállomáson kedden délelőtt – közölték a katasztrófavédelemnél. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez, akik segítséget nyújtottak a mentőknek az elgázolt ember ellátásához.

Ha eladó vagy, elég csak a számlaszámodat megadnod a vevőnek ahhoz, hogy megkapd a pénzed – hívta fel a figyelmet újra, számos átverés kapcsán a Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán.

A helyiek ötvenéves álma válik valóra; megújul a 4434-es út Medgyesegyháza és Kétegyháza közötti szakasza. Kedden a település határában megtartott sajtótájékoztatón elhangzott; Medgyesegyházán belterületi utcákat is felújítanak.

Elérte a 60 százalékos készültséget a Békéscsabát bekötő gyorsforgalmi út, az M44-es legnyugatibb, zárószakasza, amely a Hódút Építő generálkivitelezésében valósul meg – írja a magyarepitok.hu. Az útpálya 75 százaléka már legalább egy rétegnyi aszfalt burkolattal rendelkezik az M44-es gyorsforgalmi Kecskemét-Szentkirály szakaszán. 2025 februárjára tervezik a műszaki átadást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában