Voks 2024

2024.06.09. 23:58

Koalíciós együttműködést tervez a Fidesz-KDNP Csabán – videókkal

Koalíciós együttműködést tervez a Fidesz-KDNP a Hajrá Békéscsaba Egyesülettel – erről beszélt Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Opauszki Zoltán, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője is, értékelte az önkormányzati választás eredményét.

Licska Balázs

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Opauszki Zoltán, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője gratuláltak Szarvas Péter polgármesternek, aki újabb öt évre kapott bizalmat és majd harmadik ciklusát kezdheti meg. Hangsúlyozták, hogy bár a városvezetőt a Hajrá Békéscsaba Egyesület indította, a Fidesz-KDNP is támogatta, hogy ő folytassa a munkát.

választás 2024, Békéscsaba, Fidesz-KDNP
Opauszki Zoltán, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője kiemelte, a jövőben is koalícióban vezetnék Békéscsabát a Hajrá Békéscsaba Egyesülettel közösen. Fotó: Bencsik Ádám 

Várhatóan a Hajrá Békéscsaba Egyesületnek 7, a Fidesz-KDNP-nek és a Patrióta Békéscsaba Egyesületnek 4-4 képviselője lesz a városi közgyűlésben, illetve egy független képviselő és egy képviselő a Mi Hazánk színeiben kerül be a grémiumba. Ennek kapcsán Herczeg Tamás beszélt arról: a városi közgyűlésben színesebb lesz a paletta, és egyik politikai erőnek sincs abszolút többsége.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő szerint színesebb lesz a paletta a békéscsabai közgyűlésben. Fotó: Bencsik Ádám

Ahogy Herczeg Tamás, úgy Opauszki Zoltán is megjegyezte, hogy a vártnál kevesebb képviselője lesz a Fidesz-KDNP-nek a békéscsabai testületben. Mint ahogy eddig, úgy a jövőben is koalíciós együttműködést tervez a Fidesz-KDNP a Hajrá Békéscsaba Egyesülettel. Úgy vélik, egy ilyen partnerség eredményezheti azt, hogy Békéscsaba fejlődése töretlen maradjon, és hogy a békéscsabaiak egy fejlődő, jól élhető, biztonságos városban élhessenek.

 

 

 

 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában