Nagy a választás tétje

2024.06.08. 12:54

Paulik Istvánékat is felkereste a kondorosi polgármester

Az Egymillió találkozás napjának délelőttjén Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje Paulik Istvánt és feleségét, Juditot kereste fel.

Nyemcsok László

– Örültünk, hogy eljött hozzánk a polgármester úr, és a választás előtti napon jót beszélgettünk arról, hogy mekkora tétje is van a vasárnapi voksolásnak – hangsúlyozta Paulik István. – A béke pártján állunk, nem kérünk a más országok egymás közti háborújából, nem akarjuk, hogy Magyarország bármilyen módon belesodródjon ebbe a háborúba.

Egymillió találkozás napja, választás, Fidesz-KDNP, béke
Ribárszki Péter (jobbra) szombaton, az Egymillió találkozás napján Paulik Istvánékhoz is ellátogatott Kondoroson Fotó: Bankó Tamás

Paulik István kitért arra, a migráció és a genderpropaganda elleni határozott fellépést is támogatják, Remélik, hogy az Európai Unióban, és ezen belül hazánkban a józan ész kerekedik felül, a békepárti felfogás győz. Ott lesznek a vasárnapi választáson, és pontosan tudják, hogy mire, kikre voksolnak. 

Ribárszki Péter kitért arra, az Egymillió találkozás napján számos kondorosi családhoz ellátogatott, és ezt teszi a továbbiakban is szombaton, de egyébként is élő a kapcsolata a lakossággal, az ajtaja mindenki előtt nyitva áll.

– Most azonban az önkormányzati választás mellett hazánk sorsa, az ország, és ebben mindannyiunk élete, a jövője is a tét – emelte ki Ribárszki Péter. – Éppen ezért a békére kell voksolnunk a háború helyett.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában