Voks 2024

2024.06.21. 10:05

Orosházi Fidesz: a város fejlődése a közös cél

Átvették a napokban mandátumaikat Orosházán is az önkormányzati választásokon az orosházi képviselők és az új polgármester, Raffai János. A helyi Fidesz közleményben reagált, mint leszögezték: a várost stabil pénzügyekkel, cégekkel, intézményekkel, elkezdett fejlesztésekkel és kiemelkedő tudású munkatársakkal adják át az újonnan megválasztott polgármesternek.

Beol.hu

A választáson a Fidesz-KDNP jelöltjei öt egyéni körzetben nyertek mandátumot és kompenzációs listán bejutott további egy képviselőnk a testületbe. 
Itt szeretnénk megköszönni minden a szavazáson részt vett orosházi aktivitását és külön köszönjük a Fideszre leadott szavazatokat, bizalmat. Ez közel 4000 szavazatot jelentett támogatóinktól. Minden erőnkkel igyekszünk meghálálni ezt a bizalmat és elismerést. Minden képviselőnk 100%-ban odateszi magát, hogy a körzetét, városát szolgálja továbbra is” – írták a Fidesz közösségi oldalán.

választás 2024, orosháza, Fidesz-KDNP
A választáson a Fidesz-KDNP jelöltjei öt egyéni körzetben nyertek mandátumot és kompenzációs listán bejutott további egy képviselőjük a testületbe. Illusztráció: MW-archív

Leszögezték: a várost stabil pénzügyekkel, cégekkel, intézményekkel, elkezdett fejlesztésekkel és kiemelkedő tudású munkatársakkal adjuk át az újonnan megválasztott polgármesternek.

„Továbbra is szükség van a sport, az egészségügy, a kultúra és a civil kezdeményezések támogatására, amelyet mi is elvárunk a város új vezetőitől, legalább olyan mértékben, ahogyan azt mi tettük az elmúlt években. Ésszerű javaslataikhoz támogatólag fogunk hozzáállni. A már említett fejlesztések populárisak, a lakosság kéréseit támogatják, amennyiben szükség van erre, kapcsolati tőkénket a lehetőségek szerint használjuk, az új polgármester szakemberei is számíthatnak ránk. Cél Orosháza fejlődése, békében és bizalomban” – fogalmaztak a Fidesz közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában