Program

2024.06.28. 12:48

A Wondairland Tuning Show, a tuningautósok egyik legnagyobb fesztiválja érkezik ismét Dánfokra - galériával

Július 12-től július 14-ig, péntektől vasárnapig második alkalommal rendezik meg Békés-Dánfokon a Wondairland Tuning Show x Festivalt – jelentette be a szervezőkkel közösen megtartott péntek délelőtti sajtótájékoztatón Kálmán Tibor, Békés polgármestere. A Wondairland Tuning Show x Festival ezúttal is bővelkedik majd az érdekességekben, illetve számos népszerű előadó is színpadra lép.

Papp Gábor

Kálmán Tibor, Békés polgármestere elmondta, a Wondairland Tuning Show x Festival keretében már második alkalommal népesül be különleges autókkal és ezzel párhuzamosan kiváló programokkal a Békés-Dánfoki Üdülőközpont. Mint kiemelte, a szervezők már tavaly is bebizonyították, hogy mennyire elkötelezettek a program iránt. Szólt arról, hogy a rendezvény a dánfoki üdülőközpont és a város jó hírét egyaránt elviszi az ország távolabbi részeire, országos szinten is fontos, érdeklődésre számot tartó esemény jött létre.

Wondairland Tuning Show
Kiss János társszervezező (driftarena), Németh Ádám, Kálmán Tibor, Bak Ádám, a Dánfoki Üdülőközpontot működtető Békés Turisztikai és Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Ökrös Sándor, Dandé András a Wondairland Tuning Show sajtótájékoztatóján.
Fotó: Bencsik Ádám

Wondairland Tuning Show x Festival számos programmal

Németh Ádám, az autós programokért felelős főszervező elmondta, az autós fesztiválokon megszokott, kedvelt és népszerű programokkal várnak mindenkit.

– Emellett a Wondairlanden igyekszünk teret adni a látogatók számára, hogy még jobban megismerhessék, miként készülnek a különleges tuningautók, amihez használjuk a ledfalat. A tulajdonosokat meg fogjuk kérni, hogy részletesen mutassák be a színpad előtt az autójukat, azt, hogy mennyi munka, mennyi áldozat árán állt össze egy-egy járműcsoda – tette hozzá. – Számos színes program is szolgálja a kikapcsolódást. A driftarénában jótékonysági driftedzést szervezünk, a drtifttaxi szolgáltatásunkból befolyó teljes összeget a békési gyermekorvosi rendelő fejlesztésére fordítják. Lesz autó, szép autó, buli és adrenalin.

Ökrös Sándor, a vendéglátásért felelős főszervező kiemelte, idén kiemelt hangsúlyt fektetnek a látványra, a technikára, az elemekre: – Olyan látványelemeket hozunk be, amelyek az ország bármely fesztiváljával állja a versenyt – fogalmazott, majd elmondta, kicsit a Halálos iramban filmek hangulata elevenedik majd meg. A három nap alatt rengeteg fellépővel is találkozhatnak az érdeklődők.

Sztárfellépők érkeznek Dánfokra

Dandé András, Dj Dandee, a programokért felelős főszervező kifejtette, pénteken a régió legnagyobb retro partiját szeretnék életre hívni olyan fellépőkkel, mint L.L. Junior, Dr. BRS, a Groovehouse Erős vs. Spigiboy, Dj Dominique. Dj Szatmári Döndi Duo & Roli.

Szombaton a középkorosztálynak és a fiataloknak is szeretnének kedvezni. Lesz egy stage, ahol habpartival és ibizai hangulatú tematikával készülnek. A nagyszínpadnál létrehoztak egy Holi Beach Party @ World is mine main stage-t, ahol fellép Fenyvesi, Joerjunior, Bruno x Spacc, Bitto Duo, Regán Lili, Newik, Szecsei, Willcox, DSESSION és Dj Dandee is. Lesz egy partisátor is, a Coronita Allstars @ Coronita sátor. A Manic N, Chris Jay, a Purebeat, Andrewboy, Steve Judge, CHRSTPHR, Miamisoul, Polevaya és a Goldsound lép majd fel.

 

Vasárnap pedig családi napot rendeznek, ahol sporttal és a családok számára életre hívott programokkal várnak mindenkit reggel 8-tól este 6 óráig.

Ökrös Sándor kérdésünkre elmondta, a foglalások már elértek egy olyan szintet, amelyről előzetesen nem is álmodtak. Az elővételes jegyek nagy része elfogyott, előzetesen már 55 driftautó tulajdonosa jelentkezett, emellett több száz autós, tunigautós megvette elővételben a háromnapos bérletet. Az érdeklődők pedig folyamatosan vásárolják a jegyeket.

Németh Ádám elmondta, a program meghirdetése után azonnal nagy számban kezdtek el fogyni a jegyek, ami a tavalyi szervezés, illetve a dánfoki üdülőközpont adottságainak is köszönhető.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában