Beol podcast

2024.07.16. 13:22

A legjobbak nyertek: Verasztó Lajos az Eb-ről

Stúdiónk vendége Verasztó Lajos, a Békés Megyei Hírlap sportrovatának nyugalmazott vezetője volt. Beszélgetésünk apropóját az adta, hogy a spanyolok sikerével ért véget a németországi labdarúgó Európa-bajnokság. Lajos elmondta: aki hétből hetet nyer, ott nincs vita.

Nyemcsok László

– A hollandok kiesése után már én is a spanyoloknak szurkoltam, az Eb-döntőben – hangsúlyozta Lajos. – A spanyol együttes igazi csapat volt, jól kiegészítették egymást a fiatalabb és az idősebb játékosok. És még az angolok egyenlítése után is volt egy emberük, Oyarzábal, aki eldöntötte a találkozót.

labdarúgó eb, labdarúgás, foci, verasztó lajos
Verasztó Lajos szerint teljesen megérdemelt a spanyolok győzelme. Fotó: Bencsik Ádám

Kollégánk kiemelte, a magyarok helytálltak az Eb-n, kis szerencsével bejuthattak volna a nyolcaddöntőbe. Több játékosunk megmutatta tehetségét, tudását, tehát derűlátóan vághatunk neki a következő megmérettetéseknek. Lajos kitért arra is, hogy a hangulat, a telt házas stadionok óriási élményt jelentettek.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában