Voks 2024

2024.07.17. 11:15

Csanádapáca új polgármesterével egyeztetett a politikus a további fejlesztésekről

A június 9-i önkormányzati választáson Mórocz Ildikónak szavaztak bizalmat a csanádapácaiak. Őt választották polgármesternek. Erdős Norbert országgyűlési képviselővel a napokban egyeztettek.

Csete Ilona

Erdős Norbert és Mórocz Ildikó. Fotó: Facebook

Mórocz Ildikóval már korábbról ismerjük egymást, hiszen eddig alpolgármesterként tevékenykedett Csanádapácán. Jól ismeri a folyamatban lévő fejlesztéseket, illetve azzal is tisztában van, milyen további projektekkel tudjuk jobbá tenni az itt élők életét – írta közösségi oldalán a 4. számú választó kerület országgyűlési képviselője.

Orosházi fogadónapján elsődlegesen a belterületi útfejlesztések lehetőségeiről egyeztettek, illetve a mini bölcsőde hamarosan befejeződő projektjét is átbeszélték. A munkálatok gyakorlatilag már lezárultak, jelenleg az engedélyezési eljárások vannak folyamatban. Ősztől az intézmény a Szeged-Csanádi Egyházmegye fenntartásában működik. A bölcsődében 2-3 fős személyzettel 8 kisgyermek napközbeni ellátására lesz lehetőség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában