Kevermes

2024.07.26. 13:03

Kevermes járdahálózatának a felújítása szükséges

A munka folytatódik. Kevermes polgármestere, Lantos Zoltán 2011 óta irányítja a települést. Erdős Norbert országgyűlési képviselővel találkozott a minap.

Csete Ilona

Kevermes nagyközség választói újabb mandátummal jutalmazták június 9-én Lantos Zoltánt. A munka tehát folyamatos Kevermesen, ezekről beszélgettünk a fogadónapomon – fogalmazott a közösségi oldalán Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője.

kevermes
Lantos Zoltán és Erdős Norbert a találkozón
Forrás: Facebook

– Lantos Zoltán arról tájékoztatott, hogy a művelődési ház vizesblokkjának a felújítása jól halad. A Magyar Falu Programban elnyert sikeres pályázatnak köszönhetően gőzerővel zajlik a közösségi tér szalonképessé, fogadóképessé tétele. Arról is beszélt, hogy a mintegy 35 kilométer hosszú, az egész településre, s az utcák mindkét oldalára kiterjedő járdahálózat jelentős része tönkrement az évtizedek folyamán, komoly felújításra szorul. Az elmúlt években meg is történt mintegy 10 kilométeres szakasznak a felújítása, most pedig a József Attila utca járdáinak a rendbetételét célozták meg, amelyre szintén a Magyar Falu Programhoz nyújtottak be pályázatot – áll a bejegyzésben. A politikus a támogatásáról biztosította a településvezetőt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában