Tessék, tessék!

2024.07.25. 10:01

Különlegességeket is kínálnak az online piacon Békésben

Az internetes vásárlás világában a legkülönfélébb termékekre bukkanhatunk, mely alól Békés vármegye sem kivétel. A helyi online piactereken és hirdetési oldalakon különös és érdekes termékek széles választékával találkozhatunk, amelyek gyakran meghökkentik az embert.

Dinya Magdolna

Összegyűjtöttünk néhány érdekes dolgot, amit jelenleg Békésben árulnak az online piacon. Ezek között vannak antik tárgyak, kézműves termékek, de szokatlan szolgáltatások is.

online piac, internet, vásárlás, eladó, vevő
A divat szerelmesei is gyakorlatilag bármit megvehetnek ma az online piacon Fotó: Shutterstock

19. századi hintót vegyenek!

Békés vármegye gazdag történelmi öröksége megjelenik az internetes piacokon is, ahol számos antik tárgy és régiség talál gazdára. Különleges érmék, régi bútorok, mezőgazdasági eszközök és régi porcelánok is felbukkannak az ajánlatok között. Egy helyi gyűjtő például egy 19. századi hintót kínált eladásra, amelyet állítása szerint még a nagyszülei használtak.

Sok egyedi és különleges darabot találhatunk az online piacon

A kézműves termékek között sok egyedi és különleges darabot találhatunk. Például, egy helyi művész különféle állatok csontjaiból készít ékszereket és dekorációkat. 

Kézzel készített macskajáték

Az állattartás szerelmesei számára a kínálat igencsak színes. Az egyik legérdekesebb hirdetés egy albínó sün volt, amely ritkaságának köszönhetően nagy érdeklődést váltott ki. Ezen kívül, különleges állatkiegészítőket is találhatunk, mint például egyedi tervezésű kutyaruhákat és kézzel készített macskajátékokat. 

Pálinka és kolbász végtelen mennyiségben

A helyi gasztronómia kedvelői számára is tartogat meglepetéseket online piac. Békésről lévén szó, nem véletlen, hogy a legnépszerűbb a pálinka, de a hirdetések között gyakran találkozhatunk házi kolbásszal, szalonnával és különféle befőttekkel is. 

Egzotikus növények

A kertészkedés szerelmesei sem maradnak különleges ajánlatok nélkül. Egyik hirdetésben például egy ritka, rózsa magjait kínálták eladásra, amely különleges színeivel hívja fel magára a figyelmet. Emellett, egzotikus növények, mint például a húsevő növények és különféle orchideafajták is megtalálhatóak a kínálatban.

Hódít a retro

A retro és vintage divat kedvelői is bőven találhatnak maguknak különlegességeket az online piacon. Régi bőrdzsekik, divatos retro napszemüvegek és vintage ruhadarabok bukkannak fel rendszeresen, de a járművek között is tűnnek fel különlegességek. Egy helyi hirdető például egy '70-es évekbeli, kitűnő állapotban lévő Vespa robogót kínált eladásra, amely igazi ritkaságnak számít.

Azért érdemes figyelni!

Vásárlás előtt próbáljunk meg tájékozódni arról, hogy tényleg valós a hirdetés, hiszen a csalók rendkívül aktívak az interneten, könnyen válhatunk egy kiberbűnöző áldozatává.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában