Segítség

2024.07.11. 11:34

Adja vérét a betegek gyógyulásáért: kéri az orosházi kórház

Véradásra szólít fel minél több embert az orosházi kórház, a vérkészítmények nélkülözhetetlenek a betegek gyógyulásához.

Beol.hu

A hőség és a nyári szabadságok miatt sajnos kevesebben jönnek vért adni, pedig a kórházban fekvő betegeknek továbbra is nélkülözhetetlenek a vérkészítmények a gyógyuláshoz – írták az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet közösségi oldalán.

véradás, véradó, orosházi kórház, hőség, szabadság
A hőség és a nyári szabadságok miatt kevesebben mennek most vért adni Illuszráció: MW


Várják véradásra azokat, akik 

  • egészségesnek érzik magukat, elmúltak 18 évesek és még sosem próbálkoztak véradással;
  • akik már adtak vért, de az utóbbi néhány évben elmaradtak a véradásról;
  • akik kórházban fekvő, transzfúzióra szoruló családtagjuk, rokonuk, ismerősük mielőbbi gyógyulását szeretnék segíteni támogatói irányított véradással; 
  • rendszeres véradóik.
    Ha Ön úgy dönt, hogy vérével segítene embertársain, az Orosházi Dr. László Elek Kórházban, valamint a kistérség településein teheti meg. A véradási napokról és egyéb, a véradáshoz kapcsolódó információkról ITT tájékozódhat.  Ha kevés ideje van, és nem szeretne várakozni, a veradas.hu weboldalon az időpont és a település megadásával foglalhat időpontot véradásaikra.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában