Összefoglaló

2024.08.28. 19:35

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. augusztus 28.

A szerda sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. augusztus 28-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Elkészült a 441. sz. főút burkolatfelújítása és négynyomúsítása a Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszon – közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel. A 441-essel kapcsolatos beruházás érinti a Békéscsaba, illetve Budapest felé közlekedőket is.

Tizenkilencedik alkalommal rendezte meg szerdán hagyományos családi egészség- és sportnapját a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége. A békéscsabai Tréning Centerben többszázan gyűltek össze, a nyárvégi hőség sem szegte kedvét senkinek.

Hétfőtől Gyulán látható a „20 éve együtt az EU-ban” fényképkiállítás. A tárlat a Europe Direct Békés tájékoztató iroda szervezésével a Békés Vármegyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházának Szent István utca felőli kerítésén tekinthető meg.

Ismerkedni, összekovácsolódni igazi gimis közösséggé és remekül szórakozni – ezt várják a fiatalok, akiknek ezt nyújtja Orosházán, a Táncsics gimnázium elsőseinek a szerdán kezdődött gólyatábor. A város utcáin nagy csomagokkal érkező diákoktól volt hangos reggel a középiskola környéke, majd izgatottan várták a gólyatábor megnyitóját. Kíváncsiak voltunk mi is, mi mindenre készülnek idén a szervezők.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában