Összefoglaló

2024.08.30. 19:37

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. augusztus 30.

A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. augusztus 30-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara pénteken Békéscsabán, a Békés Vármegyei Kormányhivatal épületében. A küldöttgyűlésen megválasztották többek között Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztségviselőit, küldötteit; míg a jövőről dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszélt.

Kezdetét vette pénteken a XX. Kamuti Falunap, amely a település önállóvá válásának 75. évfordulója jegyében ünnepséggel, sporttal és könnyed szórakozásra alkalmas programkavalkáddal telik.

Hátrahagyta a fél pár cipőjét egy férfi, miután betört egy felújítás alatt álló házba Kétsopronyban. Csak az udvarig jutott, mert a ház ajtaját már nem tudta kinyitni, ugyanis sokat ivott. A sikertelen kísérlet után fél pár cipőben visszament a kocsmába, így amikor a rendőrök keresni kezdték a lábbeli tulajdonosát, többen is azonosították a mezítlábas betörőt.

Méhkerék és Újszalonta polgármesterével közösen egyeztettek a tervezőkkel és a megrendelőkkel azzal kapcsolatban, hogy az M44-est továbbépítik Békéscsabától a magyar-román határig – ismertette dr. Kovács József országgyűlési képviselő.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában