Összefoglaló

2024.08.27. 19:23

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. augusztus 27.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. augusztus 27-én.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Kedden, Zalán Tibor hetvenedik születésnapján tartották az Idegenek és ismerősök című színművének sajtónyilvános olvasópróbáját a Jókai színházban. Elhangzott, a darab, melynek ősbemutatója szeptember 20-án lesz, több szempontból is különleges.

Kiemelkedő tevékenységéért Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott augusztus 20-a alkalmából Nagy István agrárminiszter Surin Péter Pálnénak, a Csabai Raktárszövetkezet főkönyvelőjének. Edit 1997 júliusa óta könyvelője a szövetkezetnek. Eleinte vállalkozóként, majd 2002. január 1-jétől munkaviszony keretében tölti be a főkönyvelői állást.

Lázár János közlekedési és építési miniszter a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a MÁV-os kollégák legfrissebb tájékoztatása szerint a keleti országrész irányába, illetve Pécs és Bécs felé teljesen helyreállt a vasúti közlekedés.

Megérkeztek a napokban, illetve most érkeznek a Békéscsabai Tankerületi Központ által fenntartott általános és középiskolákba, így a békéscsabai intézményekbe is a tankönyvek. A Belvárban és a Petőfiben elmondták, hogy összesen hány tankönyvet rendeltek a tanulóik számára, és hogy azokat mikor vehetik át a diákok, a szüleik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában