Békéscsaba

2024.08.25. 15:51

Kulacsot kap ajándékba az, aki biciklit bérel

Ivókulacsot adnak azoknak, akik rendelkeznek Csaba kártyával, valamint biciklit bérelnek a Szent István téri Tourinform-irodában – ismertették az önkormányzatnál.

Licska Balázs

Békéscsaba Facebook-oldalán emlékeztettek arra: a városvezetés úgy döntött a kánikula idején, hogy a palackos víz helyett inkább a csabai közkutak sűrű hálózatára támaszkodik, hogy mindenki bármikor és szinte bárhol ivóvízhez juthasson. A Csaba napon ennek megfelelően a Csaba kártya-tulajdonosok számár adtak át kulacsokat.

kulacs, ajándék, kerékpár,bérlés
Kulacsot adnak annak, aki biciklit bérel és rendelkezik Csaba kártyával. Fotó: Békéscsaba Facebook-oldala

Mint írták, szeptemberben minden elsős kisdiák számíthat egy ajándék kulacsra Békéscsaba önkormányzatától. De a csabaiak, a Csaba kártya-tulajdonosok egyes szolgáltatások igénybevételével is meglephetik magukat egy-egy ajándékkal.

Azt, aki rendelkezik Csaba kártyával és augusztus 31-ig biciklit bérel a Tourinform-irodában, megajándékozzák egy kulaccsal. A kulacson található QR-kód alapján pedig a helyi Friss víz pontokat is meglelhetik a bicajos túrázók.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában