Siker

Tegnap, 10:49

A legjobb előadás díját kapták a GFE ESZK oktatói

A Gál Ferenc Egyetem (GFE) Egészség- és Szociális Tudományi Kar (ESZK) oktatói a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara konferenciáján szekciójuk legjobb előadás díját kapták – írja a GFE honlapja. Tömő Zsolt, a kar tanársegédje és dr. Beke Szilvia dékánhelyettes is a legjobb előadás díját kapta.

Papp Gábor

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara XI. Országos Konferenciáját rendezték a közelmúltban Siófokon. A konferencián 12 szekcióban több, mint 80 előadás hangzott el, melyek az ápolás és az egészségügy aktuális kérdésein túl lehetőséget adtak a prevenció, valamint a szakterületek kutatási eredményeinek bemutatására is. A Gál Ferenc Egyetem két előadással is képviseltette magát.

GFE ESZK oktatói, siker, díj
Tömő Zsolt, a kar tanársegédje és dr. Beke Szilvia dékánhelyettes is a legjobb előadás díját kapta. Forrás: Gál Ferenc Egyetem

Dr. Beke Szilvia-Debreczeni Lajos Tíz év tapasztalata a sarkadi Egészségfejlesztési Iroda működésének tükrében címmel készült a konfenciára.

Tömő Zsolt-Herczeg Viktória-Dr. Olteanu Lucián Liviusz-Dr. Beke Szilvia pedig az Egészségügyi szakdolgozók munkahelyi jóllét vizsgálata az életminőség, a depresszió és kiégés mutatóin keresztül hazai és külföldi mintán címmel nyújtotta be értekezését.

Mindkét előadás a szekciójuk legjobb előadása díjában részesült. A kar köszönetet mondott a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Békés vármegyei területi szervezetének, hogy segítették a konferencián való részvételt.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában